WELLIS SPA VOYAGER PREMIUM

Jouw prijs: € 15.995

De Wellis Spa Voyager Premium is de grootste van de nieuwste Wellis-familie, namelijk de “StarLine” reeks. Deze naam hebben ze zeker niet gestolen want deze zijn van A tot Z het beste en meest innoverende op de wereldwijde markt als het op spas of jacuzzi aankomt! Indrukwekkende prestaties en looks voor u en al uw gasten.

Elke stoel heeft zo zijn eigen massage, met als grootste nieuwigheid de verstelbare hoofdkussens mét hydrotherapie ingewerkt! Anno 2017 is Wellis reeds uitgegroeid tot één van de meest kwalitatieve en allergrootste producenten op de markt. Nu vonden ze het hoog tijd om ook qua design een stap verder te gaan: Een totaal nieuwe en prachtige omkasting! De panelen zijn gemaakt uit kunststof voor de duurzaamheid, en de hoeken zijn afgewerkt met een heel gezellige led-verlichting.

Een leuk extraatje aan het design is de mogelijkheid om uw tablet aan het filterdeksel te zetten zodat u uw favoriete tv-serie of film niet moet missen. Ook uw muziek kan van hieruit gekozen worden. Wellis denkt werkelijk aan alles om uw wellness tijd zo optimaal te benutten.

De Voyager Premium heeft ten opzichte van de Deluxe versie ook een knappe stereo aan boord. Ook de Pulsar-massage is ingebouwd en zorgt door zijn diverse programma’s voor een wave massage over je lichaam. Het is een prachtige zeer gezellige en krachtige 5-personen lounger-spa die het hele lichaam weet te behandelen met zijn hydrotherapie en perfect kan dienen als cinema-spa. Deze spa is net als de andere Starline jacuzzi’s voorzien van de nieuwste wellness innovaties. Ontdek ze nu!

KuipmateriaalPolyurethaan (PU) versterkt acryl (6,3 mm)
KuipkleurenCinnabar, Pearl White, Sterling Silver, Tuscan Sun, Storm Clouds, Tranquility
OmkastingStarline : zwart, grijs of bruin
Afmetingen 236 x 236 x 97 cm
Zitplaatsen0
Ligplaatsen5
Volume1054 liter
Gewicht 400 Kg
Hydro-jets73
Massagepompen2 x 3 PK 2 snelheden + 1 x 3 PK 1 snelheid
CirculatiepompLaing 110 Watt
Verlichting Exclusive en Starlight
BesturingssysteemGecko INK1000 + IN.TOUCH
DesinfectieUVC desinfectie systeem
Extras inclusiefVerlichtte waterval, aromatherapie
Filters3 x microban-cartridge
Elektriciteit32 ampere monofase 230 V / 3 x 16 ampere 400 V
StereoAquasoul 4.1 sound system
Wave massagePulsar Massage system
WifiSmartphone Application