Sunlighten LOGOSunlighten Mpulse

Sunlighten, de eerste en enige intelligente infraroodsauna met full spectrum infraroodtechnologie: korte, middellange en lange golf. Deze slimme technologie is klinisch bewezen effectief, aanpasbaar aan individuele behoeften en geeft u de kans om uw resultaten op te volgen. Dit is meer dan een infraroodsauna, het is een gezondheidscabine die zich aanpast naar wat uw lichaam nodig heeft.

Solocarbon 3 in 1 technologie

Hoewel Carbon Surround de beste infraroodtherapie is binnen zijn klasse, is Solocarbon® de meest geavanceerde en heilzame technologie die voor handen is. Het is dan ook klinisch aangetoond dat de lichaamstemperatuur bijna 3º stijgt tijdens een saunabezoek van 30 minuten. Dit is belangrijk, want de verhoging van de lichaamstemperatuur vormt een soort katalysator voor alle gezondheidsvoordelen die infraroodtherapie kan bieden.
Hiermee biedt Sunlighten een verwarmingstechnologie aan die in staat is om infraroodwarmte zowel dichtbij, centraal als op afstand te leveren.
Hierdoor worden talloze specifieke gezondheidsproblemen verholpen:

KORTE GOLVENMIDDEN GOLVENLANGE GOLVEN
Immuniteit/CelgezondheidPijnverzachtingGewichtsverlies
WondgenezingBloeddoorstromingOntgifting
HuidzuiveringGewichtsverliesVerlagen vd bloeddruk
PijnverzachtingRelaxatie

Touchscreen bedieningspaneel

Met deze intuïtieve en eenvoudige interface kunt u precies kiezen welk gezondheidsvoordeel u wenst te bereiken tijdens een bepaalde sessie. Op dit kleurenscherm van 10 inch kunt u zelfs een film of uw foto’s bekijken.

Met een actieve wifi-verbinding kan u surfen op het internet tijdens uw infraroodbezoek.

Er zijn 6 wellness-programma’s voorgeprogrammeerd. Op basis van het programma dat u selecteert zal uw infraroodsauna de samenstelling en intensiteit van de verschillende golven bepalen. Op die manier haalt u een maximaal resultaat voor het door u gekozen gezondheidsvoordeel.

HuidgezondheidCardio Vasculair
RelaxatiePijnbestrijding
GewichtsverliesOntgifting