is al vele jaren het huismerk van Sparadise. Zij staan garant voor een geweldige verhouding prijs/kwaliteit. Een spa/jacuzzi leveren zij telkens weer opnieuw zonder uw vertrouwen te beschamen. Wellis is de grootste spa-producent van Europa. Zelf in het land van Uncle Sam kijken ze op naar Wellis Spas … En dat betekend wat , zeker weten.

De geautomatiseerde productie  heeft de efficiëntie verhoogd en stelt ons in staat om zelfs elk kleinste detail van het productieproces op voorhand te plannen en automatiseren. Dit garandeert een perfecte logistiek en kwaliteitscontrole van elke geproduceerde spa, die bovendien ook de productiekosten heeft verlaagd. Een besparing waardoor we u een scherpe consumentenprijs kunnen aanbieden.

Nooit voorheen heeft een spa-producent zo een steile opgang gemaakt als Wellis Spas. Dat vertaald zich uiteraard in geweldige spas. Hier enkele kenmerken : Het Wellis gamma bestaat uit diverse series :
– Roundline
– Cityline
– Peakline
– Starline
Ook de Myline Spas worden door Wellis vervaardigd.

Energiezuinige kwaliteit-spa’s op de markt brengen. Dat is zowat de doelstelling van Wellis Spas. Een doel waar ze wonderwel in slagen door middel van weldoordachte materialen waarbij zeker niet word gespaard op bvb isolatie. Een goed geïsoleerde spa met daarenboven een zuinige circulatiepomp zorgen ervoor dat het verbruik binnen de perken blijft.

Wellis voorziet zijn spa’s van een kuip die is samen gesteld uit 3 lagen maar weliswaar zonder Fiberglass. Deze manier van werken zorgt ervoor dat in de kuip hoegenaamd nooit sprake kan zijn van blistervorming. Iets wat bvb in vele chinese spas veel voorkomt. Door middel van Fuji-Robots worden deze lagen aangebracht. Het zijn ook deze robots die de gaten voor de jets millimeter-juist.

Al onze Wellis spa’s zijn uitgerust met de meest recente, innovatieve en gebruiksvriendelijke sturingen en bedieningssystemen van Gecko, de huidige marktleider en meest betrouwbare fabrikant! De keuze voor een hoogwaardige kwaliteit voor deze onderdelen is logisch aangezien dit systeem het “brein” is in uw spa en alles moet kunnen aansturen.
De bediening(en) zijn altijd zo geplaatst dat deze gemakkelijk bereikbaar en te bedienen zijn voor u, ook als u in uw spa zit. In de Premium spa’s van onze HighLine reeks zijn er zelfs extra mini-bedieningen voorzien zodat u steeds elke pomp of licht kan besturen vanuit uw zetel.
Een ergonomische zetel in combinatie met de juiste jets is enorm belangrijk voor het beleven van een deugddoende massage. Met het Pulsar massage systeem heeft Wellis spas nog een extra grote troef achter de hand als het komt op een therapeutische beleving van de massage.

U kunt door middel van het Pulsar bedieningspaneel een keuze maken uit 9 verschillende massagemogelijkheden, aanvullend kan u uit 3 verschillende massagesnelheden kiezen.
De ene dag is de andere niet en zo kan u ook spelen met dit systeem: van een zachte massage tot een stevige massage of een heel ritmische massage! U bent de baas over uw Wellis spa!

Met het Wellis UV-C desinfectie systeem brengt Wellis het met voorsprong beste desinfectie systeem naar de spa markt!
UV-C is al langer in gebruik in commerciële zwembaden bijvoorbeeld, maar was tot voor kort te krachtig en zwaar voor handig te kunnen gebruiken in een spa. Tot nu! In het meerendeel van onze Wellis spa’s werken wij met dit UV systeem, en de resultaten zijn fenomenaal!
Het UV-C systeem zorgt er niet alleen voor dat bacteriën en virussen worden gedood, maar gaan ook het verbruik van chemicaliën zoals bijvoorbeeld chloor serieus doen dalen. Verder gaan onaangename geurtjes, gebonden chloor en andere overbodige zaken in uw spa water opgelost worden door de UV stralen in uw Wellis Spa. Naar gebruik toe is het systeem ook uitermate handig omdat het een geurloos, geluidsloos en energie-efficiënt systeem is!

De enorm energie-efficiënte circulatiepompen van LAING zitten standaard in onze HighLine, CityLine en WellOne reeksen. Deze eco-pompen zijn bekend door hun enorm laag energie verbruik (+- 40% minder als de typische circulatie pompen) en extreem stille werking waardoor het op geen enkele manier echt voelbaar is dat uw spa aan het werk is. En dit met slechts een verbruik van 110 Watt/uur.

De Wellis spa’s zijn niet ontworpen om er alleen maar goed uit te zien, maar vooral om de hoogste kwaliteit van ergonomiteit en hydromassage te kunnen aanbieden. Onze zetels en ligplaatsen zijn ontworpen in samenwerking met tal van experts uit verschillende branches.
Het resultaat hiervan is een aanbod van verschillende ergonomische zetels en ligplaatsen in onze Wellis spa’s die perfect plaats en vorm bieden aan fysiek zeer verschillende mensen, in combinatie met een perfect geplaatste hydrotherapie en massage voor elk lichaamsdeel en elke spiergroep van de mens.

logo wellisOmdat het perfect moet zijn….