mylinespa_logo_Bij de MyLine Spas gaan we een comfortabele en ergonomische spa aanbieden met een gerichte hydromassage op de belangrijkste plaatsen van het lichaam.

Vele merken bieden in de “low-budget” serie spas aan die worden vervaardigd met totaal andere materialen dan dewelke ze gebruiken in de duurdere series. Niet zo bij de Myline serie van Wellis Spas. Exact dezelfde kuipen , omkastingen , structuur en andere onderdelen als in de andere series.

In de gedachtengang van iemand die een spa wil aankopen komen eigenlijk steeds dezelfde punten naar voor. Zo veel mogelijk spa tegen zo weinig mogelijk centen.

Wellis is van die gedachte uit gegaan toen ze de Myline Spas in productie hebben genomen. Deze serie kenmerkt zich in een geweldige verhouding prijs/kwaliteit.

Wordt er dan ingeboet op de kwaliteit ten opzichte van de andere serie’s ? Neen, uiteraard niet. Dezelfde materialen worden in deze serie gebruikt. Het verschil zit hem in de beperkte kleurkeuze van de kuip en de optie’s. de Myline serie is verkrijgbaar in de kuipkleuren Pearl White en Sterling Silver. Laat dat nu net de meest verkochte kleuren zijn, wereldwijd. U zit dus gebeiteld.

De Myline Spas hebben zelfs 2 modellen, de Mars en Pluto, die plug&play zijn. Hiermee bedoelen we dat ze worden aangeleverd met een ingewerkte kabel met stopcontact en verliesstroom-schakelaar.

De andere modellen , Venus en Saturn, hebben meer pompen en staan garant voor een meer uitgebreide massage door het feit dat ze ook een stuk groter zijn. Standaard bevatten deze spa’s ook allemaal een ozonator. In optie is er een Wifi-Stereo te verkrijgen met 4 speakers tegen evenzeer een verrassende prijs.

Kortom: Myline Spas , alle dagen vakantie in uw eigen tuin !