infralux logoEen naam die staat voor uitgekiende en doeltreffende infraroodsauna’s.
Het allerbelangrijkste van een infraroodcabine is hoe je er als gebruiker de werking van ondervindt. Bij ons in de toonzaal hebben we de gewoonte om onze klanten te laten testen. We luisteren eerst goed naar hun doelstelling en eventuele lichamelijke klachten en laten dan de mensen diverse merken testen. Het is een feit dat de cabines van Infralux in de meeste gevallen als beste worden getest. Niet dat we deze cabines willen naar voor schuiven maar de feiten liegen nooit.

Hoe komt dit ?

Als we alles in de media bekijken wordt het voor een potentiële klant niet simpel om ‘door het bos de bomen te zien’… Er word gegoocheld met diverse soorten stralers die volgens het ene merk bvb magnesium-oxide stralers of quartz-stralers aanbevelen en daar dan loodrecht tegenover een ander merk gaan staan die op hun beurt Halogeen-stralers of bvb Keramische of Incoloy stralers aanprijzen. Zeg zelf, niet simpel. Het is weliswaar een feit dat een combinatie van kortegolf-, middengolf- en langegolfstralers, de zogenoemde Full Spectrum heaters worden ondervonden als vrij agressief. En dus juist daarom als minder aangenaam worden ervaren. Infralux biedt in zijn cabines een keuze mogelijkheid of een combinatie van carbonstralers en full-spectrum stralers. En dat wordt ,zoals hier boven beschreven, ervaren als de meest aangename.

Carbon + Full Spectrum heaters: een top-combinatie.

Bij de Infralux Vista reeks is er steeds een combinatie van carbon-heaters en full spectrum heaters. U wordt, als het ware, omarmd door de carbon-panelen die een heel gezellige warmte stralen. Deze heaters produceren lange- en middengolf infraroodstralen. Er zijn tevens enkele full spectrum heaters ingebouwd in elke cabine van de Vista reeks. Deze zorgen dan weer voor een diepere indringing in de spieren en gewrichten dank zij de korte golf. De full spectrum heaters zijn apart dimbaar en uitschakelbaar. U bepaalt zelf of u een sessie ondergaat met alleen carbon-straling of een combinatie van carbon + full spectrum. En dat … is … onze top-combinatie.

Kom gerust langs in onze toonzaal te Lokeren. Ook diverse Infralux-cabines staan er opgebouwd en kunnen uiteraard worden getest en ervaren. Steeds welkom !!!