Wellis spa’s roundline

Wellis  beschikt over een aparte lijn om zijn ronde spa’s in onder te brengen… niet verwonderlijk de RoundLine.. De Acapulco is een echt prijsbeest in dit segment. Verkrijgbaar in een versie met omkasting én luxueuze trap. Deze spa’s zijn enorm populair in de meer professionele wellness wereld door hun overloopsysteem en de speciale bedienbaarheid. De Acapulco is dus een overflow-spa met zandfiltering en een ingebouwd buffervat van 800 liter water.

Naast de prachtige Acapulco kunnen wij u ook de Rio-modellen aanbieden. Deze spa’s zijn ronde mooie gezellige spa’s waar u met vrienden of het hele gezin in kan vertoeven.

RIO_200_website
rio_218_website
acapulco_freestanding website

Rio 200

De Rio 200 is het instapmodel in de serie Roundline van Wellis.
Voor de liefhebbers van de ronde modellen is dit echt een een hebbeding.

Dit model biedt met zijn 2 meter diameter heel wat ruimte aan de 4 zitplaatsen + een kinderzitje.

Ozonator en 12 jets plus verlichting rondom op de waterlijn, maken de gezelligheid compleet.

Rio 218

Zo perfect als een cirkel, dat is de Rio 218.

De grotere broer van de Rio 200. Ook bij dit model zullen de liefhebbers vele uren van intens genot ondergaan. Dit model biedt plaats aan 5 personen.

Is verkrijgbaar in heel wat kleuren en de leds op de waterlijn zorgen in de avond ook voor speelse, romantische gezelligheid. De Rio van Wellis Spas … je waant je er echt ter plaatse.

Acapulco Freestanding

Een echte trekpleister in uw tuin is deze Acapulco Freestanding.

Een overflow-spa geeft steeds een heel speciaal gevoel … Dit model heeft zo’n geweldige uitstraling en is ook indoor een succes.

Zelfs een buffertank van 800 liter zit achter de omvatting samen met een zandfilter. Kortom een juweeltje voor de liefhebber …