highline_logoDe Wellis Spas High Line reeks hoeft in feite geen voorstelling. Dit zijn de toppers van Wellis spa’s, zowel qua grootte als qua opties en zowel de grootste als de kleinste details kennen deze spa’s en jacuzzi’s hun gelijke niet.

Spa’s van de High Line Wellis reeks zorgen bij elke sessie voor een onvergetelijke en meer dan ontspannende ervaring. Hoe komt dit? Door de innovatieve optie’s die vooral in de Premium spa’s zitten gaan al uw grootste verwachtingen helemaal waargemaakt worden en hebt u tijdens deze heerlijke ontspanning voor alles het antwoord. In de eerste plaats bieden de spa’s van Wellis een geweldige hydro massage die helemaal afgestemd zal worden op uw lichaam.

Daarnaast beschikken deze jacuzzi’s ook over alle meer luxueuze zaken waardoor u met niets rekening moet houden. U kiest de massage die u wenst terwijl u in één van de ergonomische top plaatsen zit of ligt, in combinatie met een sfeerrijke lichtterapie en op de achtergrond uw favoriete muziek. Onze pompen zijn tenslotte zo stil dat u deze muziek niet harder hoeft te zetten dan nodig.

Ontspan, droom lekker weg.. en laat je verwennen door uw Wellis High Line spa!

Everest Deluxe

Everest Premium

Kilimanjaro Deluxe

Kilimanjaro Premium

Elbrus 218 Deluxe

Elbrus 218 Premium

Elbrus 230 Deluxe

Elbrus 230 Premium