citylineDe City Line noemen wij eigenlijk de “goede middenklasse” van spa’s. Elk van deze modellen beschikt over een super-zuinige circulatie-pomp met een verbruik van amper 110 watt. Deze fluisterstille circulatie zorgt er voor dat uw spa-water in samenwerking met de juiste producten steeds in perfecte conditie is. De City Line bestaat uit twee modellen , de Manhattan en de Palermo. De populariteit van de Cityline komt er door een geweldige verhouding prijs/kwaliteit. Krachtige massage , vooruitstrevende bedieningspanelen en sturingen. Optioneel uit te breiden met heel wat optie’s.  Wellis City Line : het enige nadeel ? Je raakt er verslaafd aan !

De Manhattan en de Palermo. Twee populaire spamodellen, beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Waarom zijn deze spa’s nu zo populair? Heel simpel! Deze jacuzzi’s staan altijd voor u klaar zonder dat ze opvallen. Met een goede isolatie, zuinige circulatie en innovatief besturingssysteem beschikken deze spa’s over alle kenmerken van een duurzame top spa. Neem daar nog bij dat de CityLine spa’s u een krachtige en gerichte massage kunnen aanbieden en u bent al verkocht.

Geen premium versie in dit segment: in de CityLine spa’s kan u afzonderlijk het pulsar massage systeem, en/of de stereo muziek installatie bij nemen om van uw spa-ervaring een totaal ervaring te maken!